Wijkcentrum OZO is dagelijks geopend

 

Van 8.00. - 17.00 / 19.00 - 23.00 uur.

 

 

 

 

 

 

Elke 1e zaterdag van de maand:

 

Repair Café.

 

aanvang: 10.00 tot 13.00 uur

 

 www.wijkcentrumozo.nlUrnenveldweg 10, 6603AE Wijchen. Telefoon 024-6414836
Van ons wijkcentrum maakt wekelijks 500 mensen gebruik. Wij hebben uiteenlopende activiteiten zoals bingo voor alle leeftijden, biljarten, kaarten, yoga, ouderen gymnastiek, dansen en nog veel meer. Bovendien is wijkcentrum de Ozo de thuisbasis van carnavalsvereniging de Urnegravers.

Het bestuur van wijkcentrum Ozo bestaat uit:

  • voorzitter, Dorien van den Bos
  • penningmeester, Jan Loeffen
  • bestuurslid, John Gerrits

Onze beheerder Jan Pijnappels is een routinier die als beheerder van wijkcentrum Ozo zorgt voor een perfecte sfeer in een gezellige ambiance.

De activiteiten in wijkcentrum Ozo zijn altijd in ontwikkeling en voor het komend jaar staan de volgende activiteiten in de planning: een internetcafé voor starters en beginners, een jeu de boulesbaan (zowel een binnenbaan als buitenbaan) en een Alzheimer café met informatie en een gezellig samenzijn onder lotgenoten.

Wijkcentrum Ozo biedt ruimte aan de thuiszorg (de wijkzusters), huiskamerproject "Bij Ons" voor licht dementerende mensen, een eigen biljartgroep, vaste activiteiten voor kaarters en nog veel meer. Wij verwijzen u graag naar onze activiteitenagenda voor meer informatie.