Wijkcentrum Wijchen Oost


Door de huidige covid-19 maatregelen zijn wij tot nader order gesloten. 

Wanneer we weer geheel of gedeeltelijk open mogen is nog niet duidelijk. We hopen dat u begrip heeft voor onze beslissing!

Via onze website en alsmede de Facebook pagina houden wij u op de hoogte betreffende de laatste updates omtrent de opening van ons wijkgebouw.Urnenveldweg 10
6603 AE Wijchen

Telefoon: 024-6414836
E-mail: wijkcentrumozo@gmail.com

Wijkcentrum OZO is dagelijks geopend
Van 8.00. - 17.00 / 19.00 - 23.00 uur. 

Van ons wijkcentrum maakt wekelijks 500 mensen gebruik. Wij hebben uiteenlopende activiteiten zoals bingo voor alle leeftijden, biljarten, kaarten, yoga, ouderen gymnastiek, dansen en nog veel meer. 

Het bestuur van wijkcentrum Ozo bestaat uit:

  •      Dorien van den Bos (voorzitter)
  •      Willy Speldekamp (interim-voorzitter)
  •      Jan Loeffen (penningmeester)
  •      Marleen Geenen (Secretaris)
  •      Jan Pijnappels (P&O)

De activiteiten in wijkcentrum Ozo zijn altijd in ontwikkeling en voor het komend jaar staan de volgende activiteiten in de planning: een internetcafé voor starters en beginners en een Alzheimer café met informatie en een gezellig samenzijn onder lotgenoten.

Wijkcentrum Ozo biedt ruimte aan de thuiszorg (de wijkzusters), huiskamerproject "Bij Ons" voor licht dementerende mensen, een eigen biljartgroep, vaste activiteiten voor kaarters en nog veel meer. Wij verwijzen u graag naar onze activiteitenagenda voor meer informatie.