Wijkcentrum Wijchen Oost


Wijkcentrum Ozo gesloten!

Wijkcentrum Ozo zal ingaande woensdag 14 oktober 22:00 uur gesloten zijn en gedurende 4 weken in zijn geheel gesloten blijven. Dit in verband met de maatregelen die de overheid dinsdag 13 oktober aankondigde.

Via onze website en alsmede de Facebook pagina houden wij u op de hoogte betreffende de laatste updates omtrent de opening van ons wijkgebouw.

De enige uitzondering is het beschikbaar stellen van het wijkgebouw voor Sanquin bloedvoorziening hierbij zijn de geldende covid-19 regels van toepassing.
Urnenveldweg 10
6603 AE Wijchen

Telefoon: 024-6414836
E-mail: wijkcentrumozo@gmail.com

Wijkcentrum OZO is dagelijks geopend
Van 8.00. - 17.00 / 19.00 - 23.00 uur. 

Van ons wijkcentrum maakt wekelijks 500 mensen gebruik. Wij hebben uiteenlopende activiteiten zoals bingo voor alle leeftijden, biljarten, kaarten, yoga, ouderen gymnastiek, dansen en nog veel meer. 

Het bestuur van wijkcentrum Ozo bestaat uit:

  •      Dorien van den Bos - voorzitter
  •      Jan Loeffen - bestuurslid (penningmeester)
  •      Willy Speldekamp - bestuurslid
  •      Jan Pijnappels - bestuurslid


De activiteiten in wijkcentrum Ozo zijn altijd in ontwikkeling en voor het komend jaar staan de volgende activiteiten in de planning: een internetcafé voor starters en beginners en een Alzheimer café met informatie en een gezellig samenzijn onder lotgenoten.

Wijkcentrum Ozo biedt ruimte aan de thuiszorg (de wijkzusters), huiskamerproject "Bij Ons" voor licht dementerende mensen, een eigen biljartgroep, vaste activiteiten voor kaarters en nog veel meer. Wij verwijzen u graag naar onze activiteitenagenda voor meer informatie.