DOV

DOV is een springlevende muziekvereniging in Wijchen van ongeveer 20 leden. We spelen voornamelijk bekende muziekstukken zoals van artiesten als Adele, Beatles, Abba, Eric Clapton, Elton John, Ennio Moricone, Queen, Earth, Wind & Fire, en Toto, of thema’s van bekende films als Band of Brothers en Schindler’s List. Ook hebben we een uitgebreid repertoire voor kerst en bevrijdingsdag. We treden regelmatig op bij evenementen in Wijchen. Onze bezetting bestaat uit klarinetten, dwarsfluiten, hoorns, saxofoons, drums/percussie, trompetten en baritons. Sinds september hebben we een nieuwe inspirerende dirigent in Sjef de Kort, waardoor ons plezier in gezamenlijk muziek maken alleen maar is toegenomen. We zijn samen met Sjef nog extra nieuwe muziek aan het uitzoeken voor een concert in het najaar van 2024. We repeteren elke dinsdag vanaf 19.45 in het Wijkcentrum OZO.

We zijn ook nog steeds op zoek naar verdere versterking! Bespeel je een instrument, informeer eens vrijblijvend of je mee kan doen. Ook als je ooit een instrument hebt bespeeld, en je zin hebt om het weer op te pakken, ook dan neem gerust contact op. Je kunt ook gewoon een avond even komen luisteren.

Ons e-mailadres is harmonie-dov@outlook.com, en kijk ook eens rond op onze website www.harmonie-dov.nl! We horen graag van je!

 

Met muzikale groeten,

Namens DOV,

Karin, Ineke, Piet, Paul en Roel

Maak jouw eigen website met JouwWeb