De malletband Percussion Together repeteert op de maandagavond in OZO.

Wij zijn een slagwerkgroep met instrumenten zoals o.a. een drumstel, diverse maten trommen, pauken en een grote variatie aan ritme- en effectinstrumenten. Maar we hebben ook diverse melodie-instrumenten zoals bells (klokkenspel), vibrafoons, xylofoons, marimba’s en zelfs een basgitaar.

De naam ‘malletband’ komt voort uit de stokken, waarmee op deze melodie-instrumenten wordt gespeeld; in het engels zijn dit de ‘mallets’.

Door deze combinatie van instrumenten kunnen wij vrijwel alle soorten muziek spelen. Bij slagwerk denk je vaak aan latin-muziek, maar ook pop- en rockmuziek staat vaak op het programma naast muziek, die speciaal voor wordt gecomponeerd voor malletbands. Kortom, voor ieder wat wils.

Wij zijn een groep van ca 18 tot 20 leden in alle leeftijden, waarbij fijn muziek maken en gezelligheid voorop staat. Wanneer U iets meer over ons wilt weten, ga dan eens naar onze website www.percussiontogether.nl Daar vind U o.a. onze geplande optredens en ook onze contactgegevens, wanneer U nog vragen heeft.

U bent van harte welkom om een keer op maandag te komen luisteren tijdens een

repetitie tussen 19.45 en 21.45 uur.